Televíziós hirdetések, Televiziós hirdetési árak

 

m1 reklám m2 reklám duna hd reklám duna world hirdetés

 

rtl2 reklám Universal channel National Geographic reklám Life Network reklám RTL+ tv reklám Cartoon Network reklám Film Cafe reklám Film mánia reklám Comedy Central reklám music television reklám VIVA reklám Minimax reklám Nickelodeon reklám MusicMix reklám 1 Music channel reklám Sport1 reklám

mozi+, m+, prime tv, izaura tv, joy tv, chili tv reklám

Megtervezzük és elkészítjük reklámját: Reklámspot készítése, reklámfilm készítés>>

Hirdetési lehetőségek:

Műsor támogatás

Nyeremény felajánlás

Reklám spot

End split

 

Ügyfeleinknek kedvezményes hirdetési lehetőségeket  kínálunk minden fontosabb országos, és számtalan helyi televízió csatorna különböző hirdetési formáinak segítségével. Így minden kis, közép és nagyvállalat megtalálhatja a számára megfelelő televíziós hirdetési formát, a lokális illetve az országos televíziós hirdetési piacon.

A televíziós hirdetés előnye, a relatív alacsony költség/elérés szám, a nézőszámhoz viszonyítva alacsony, akár 1-2ft/néző ár. Kérje személyre szabott ajánlatunkat most!

Televíziós hirdetések már 15.000 Ft/15mp spot ártól

TV2 hirdetési árak már 40.000 Ft/15mp spot ártól

RTL Klub hirdetési árak már 45.000 Ft/15mp spot ártól

 

  • Bár csábító lehet az országos kereskedelmi csatornákon hirdetni nem mindenki számára ez a leg ideálisabb megoldás.

    Alacsonyabb havi költségkeret esetén érdemes elgondolkodni a költségkerethez igazodóan, a pontosabb célzás érdekében a termékhez/szolgáltatáshoz szorosabban kapcsolódó műsor/csatorna választásán. Ahol így az adott összegből lényegesen többször és akár értékesebb műsorsávban jelenhet meg a hirdetése. Illetve érdemes elgondolkodni egyéb hirdetési lehetőségeken mint például a rádió, újság, plakát vagy az online marketing.

    Az Ön számára ajánlott megoldásokhoz próbálja ki hirdetésválasztónkat: Hirdetés választó »

Vegye fel velünk a kapcsolatot »

Vissza a címlapra »

Piackutatás

Piackutatási szolgáltatásunk segítségével segítünk megbízóinknak felmérni termékei, szolgáltatásai várható piaci fogadtatását, a jövőben várható lehetőségeket és a piac esetleges változásait. Piackutatási elemzésünk kiterjed a lehetséges vevőkőr összetételére, a versenytársak elemzésére, valamint a lehetséges új üzleti partnerek felmérésére is.

Tovább »